Rata umpluta cu mere, gutui, dovleac si cartofi la Crock Pot

Timp de preparare 5 ore si 30 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Rata umpluta cu mere, gutui, dovleac si cartofi la Crock Pot

Se foloseste o rata intreaga, se curata bine. Se taie marul, dovleacul, gutuiul si cartoful cubulete, se pun intr-un vas. Se adauga ierburile aromate, sarea si boiaua de ardei, se amesteca, se umple rata, se adauga restul de legume si fructe peste rata si pe langa rata; se pune vasul la aparatul Crock Pot, se asaza capacul si se pozitioneaza aparatul la functia high pentru circa 5 ore. Se scoate vasul din aparat si se da la cuptor pentru circa 10 minute, la foc iute sa se rumeneasca. Sa aveti pofta, dragilor!

Ingrediente Rata umpluta cu mere, gutui, dovleac si cartofi la Crock Pot

-1 rata gotica

asa cam de 2 kg

-1 mar

-1 gutui

-o bucatica de dovleac

asa o felie potrivita

-1 cartof

-1 lingura sare

-1 lingurita rozmarin

-1 lingurita maghiran

-1 lingurita cimbrisor

-1 lingurita boia de ardei iute

Categorii