Rulada raw vegana

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Rulada raw vegana

Punem in apa curmalele si nucile, in doua castroane separate si le lasam cel putin 2 ore. In vasul unui mixer punem ingredientele pentru blat: taratele, curmalele hidratate mierea, scortisoara, untul de cacao lichid si mixam pana obtinem o compozitie omogena su umeda. Untul de cacao cand il cumparati este in stare solida, eu il pun cu borcanul intr-un vas cu apa pe foc si il lasa sa se faca lichid . Luam o folie de aluminiu si intindem pe ea, cu mana, aluatul din tarate. Lasam deoparte. In vasul blenderului punem nucile hidratate, scurse bine de apa, mierea, stafidele, cacao/pudra de roscove, scortisoara si untul de cacao si mixam pana cand avem o compozitie fina. Din cand in cand trebuie sa opriti robotul si sa luati de pe marginile vasului compozitia . Intindem crema peste blatul de tarate, rulam cu grija si punem la frigider pentru 4-5 ore sau la congelator pentru 1- 2 ore. Feliem cu un cutit bine ascutit si servim .

Ingrediente Rulada raw vegana

Blat:

-300 gr tarate

-200 gr curmale fara samburi hidratate

-2 linguri unt de cacao lichefiat

-1 lingura miere

-1/2 lingurita scortisoara

Pt umplutura :

-200 gr nuci hidratate

-2 linguri miere

-1 lingura cacao /pudra roscove

-40 gr stafide

-1/2 lingurita scortisoara

-1 lingura unt de cacao lichefiat

Categorii