Salata de fusilli cu carne de vitel si rucola

Reteta culinara Salata de fusilli cu carne de vitel si rucola din categoria Fusilli. Specific Italia. Cum sa faci Salata de fusilli cu carne de vitel si rucola

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Salata de fusilli cu carne de vitel si rucola

 

 Pentru ca avem paste si trebue echilibrati carbohidratii punem multe legume si de ce nu si putina proteina !!!  

 

INGREDIENTE
500 carne vitel 400 gr fusilli cu ou 2 linguri ulei 2 linguri unt 2 catei usturoi 100 gr rosii uscate conservate in ulei de masline 100 gr capere in otet 150 gr sir-cascaval afumat ucrainian 150 gr rosii chery 2 maini de rucola verde sare Carnea de vitel taiata cuburi se prajeste in uleiul amestecat cu unt .Sarati . Pastele s efierb in multa apa sarata respectand timpul indicat pe ambalaj . Taiati mai marunt rosiile deshidratate ,casul si caperele . Rosiile cherry se taie jumatati . Amestecati toate ingredientele la cald . La sfarsit se pune si rucola spalata si scursa de excesul de apa . Nu este nevoie de piper , rucola va da gustul acru . Rosiile uscate vor da o tenta dulce . Acreala va fi asigurata de caperele in otet .

Pofta mare la paste bune !!!!

Ingrediente Salata de fusilli cu carne de vitel si rucola

500 carne vitel

400 gr fusilli cu ou

2 linguri ulei

2 linguri unt

2 catei usturoi

100 gr rosii uscate conservate in ulei de masline

100 gr capere in otet

150 gr sir-cascaval afumat ucrainian

150 gr rosii chery

2 maini de rucola verde

sare

Categorii