Sorbet de pepene galben cu sarut de ciocolata

Timp de preparare o ora si 15 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Sorbet de pepene galben cu sarut de ciocolata

Iubesc inghetata! Ador pepenele galben! Stiti voi, acela cu coaja galbena si mici vinisoare verzi ( bunica le spunea "rapati") , miezul portocaliu, zemos si aromat. Iar cadura de afara m-a facut sa ma gandesc la ...inghetata. Si un secret: imi place si ciocolata neagra... Miezul de pepene galben il tai cubulete si il pui intr-un bol/ intr-o tava la congelator pana cand se intareste ( cca 45 minute). Pui miezul in robot impreuna cu mierea si mixezi pana cand obtii o crema fina si delicioasa. Servesti totul imediat, cu ciocolata rasa deasupra, frunzulita de menta si rotocoale de pepene proaspat. Tips & Tricks: este important ca pepenele sa fie doar intarit, nu inghetat complet.

Ingrediente Sorbet de pepene galben cu sarut de ciocolata

500 g miez de pepene galben

4 lgt miere

ciocolata neagra rasa

frunzulite de menta

Categorii