Sparanghel alb cu topping crocant si ou moale

Timp de preparare 20 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Sparanghel alb cu topping crocant si ou moale

Incinge uleiul intr-o tigaie, adauga pesmetul si prajeste-l pana cand devine crocant si s-a rumenit.Adauga cilli si paprika, amesteca si ia cratita de pe foc.Pune sparanghelul intr-o cratita,pe foc potrivit, acopera-l cu apa fierbine si lasa-l cateva minute pe foc, cat sa se incalzeasca. Intre timp, fierbe ouale cu tot cu coaja, in apa cu sare, timp de 3-4 minute.Dupa ce ouale au fiert atat cat albusul sa se faca iar galbenusul sa fie inca moale, trece-le printr-un jet de apa rece apoi taie-le cate un capacel.Aseaza ouale in suporturi de oua.Pentru servire, imparte sparanghelul in 3 farfurii, presara-l cu pesmet iar langa acesta aseaza cate un ou. http://lauradfood2.blogspot.com/

Ingrediente Sparanghel alb cu topping crocant si ou moale

1 lingura ulei de masline

25 gr pesmet

½ lingurita chilli

1 lingurita paprika

185 gr sparanghel alb din conserva

3 oua

Categorii