Stir Fry VitAsia cu legume si taitei de sticla

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Stir Fry VitAsia cu legume si taitei de sticla

Desfacem conserva de legume asiatice (contine muguri de fasole mung, muguri de bambus, ciuperci Mu-err, mini stiuleti de porumb si morcovi), punem legumele intr-o strecuratoare si le lasam sa se scurga. Taiem fasii ceapa si celelalte legume, ardeiul iute rondele, iar rosiile le taiem in doua. Punem wok-ul pe foc cu putin ulei si adaugam ceapa si ardeii, ii lasam 5 minute pe foc nu mai mult, ca sa nu devina prea moi. Amestecam continuu. Adaugam legumele asiatice si condimentele. Invartim in tigaie si lasam 2-3 minute pe foc, apoi adaugam sosul Teriyaki si otetul de orez, care nu este chiar asa de acru. Daca este cazul, adaugam sare. Taiteii sunt facuti din amidon si nu contin gluten. Nu se fierb niciodata, pentru ca se inmoaie foarte repede.Se prepara conform instructiunilor de pe punga. Se toarna apa clocotita peste taitei si se lasa 5 minute, apoi se scurg si se amesteca cu legumele. Si pranzul este gata ! Pofta mare sa aveti ! Are sa va placa....

Ingrediente Stir Fry VitAsia cu legume si taitei de sticla

1 pachet taitei VitAsia

1 conserva legume asiatice VitAsia

3 linguri otet de orez

5 linguri sos Teriyaki

3 linguri ulei masline

1 lingurita condimente asiatice pt wok

1 ardei rosu

1 ardei verde

1/2 ardei iute

3 fire ceapa verde

4 rosii cherry

Categorii