Tocanita de ciuperci uscate

Timp de preparare 2 ore

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Tocanita de ciuperci uscate

Ciupercile se lasa la muiat 10-12 ore. Se fierb 30 minute.Strecor,clatesc la jet de apa. Calesc ceapa, adaug ciupercile, apa,condimentele si morcovul dat pe razatoare. Las sa fiarba o ora.Trebuie sa aiba suficienta apa.Spre final adaug usturoi pisat,dupa gust, mai las sa fiarba 10 minute.Aceasta tocanita o mancam traditional doar de ajun de Craciun sau de Boboteza.Are un gust deosebit.De obicei hribii uscati nu-i amestec cu celelalte sortimente de ciuperci.

Ingrediente Tocanita de ciuperci uscate

300 g ciuperci uscate

1 ceapa

un morcov mic

o foaie de dafin

sare

piper

50 ml ulei

Categorii