Tort cu trei blaturi si trei creme

Reteta culinara din categoria Retete Montare D’oro. Cum sa faci Tort cu trei blaturi si trei creme
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tort cu trei blaturi si trei creme
Ideea acestui tort o aveam in minte de mai mult timp, insa acum a fost momentul lui, la concursul cu frisca Montare d'oro, perfecta pentru orice desert ai tu pofta. Eu am avut pofta de un desert mai complicat, combinat din trei gusturi diferite si iata ca mi-a iesit ceva bun si frumos.
Ingrediente Tort cu trei blaturi si trei creme
Blat cu cacao:
2 oua
1 praf de sare
4 linguri zahar
2 linguri ulei
esenta de rom
15 g cacao
65 g faina
Blat cu nuca:
2 albusuri
1 praf de sare
4 linguri zahar
80 g faina
40 g nuca macinata
Blat cu vanilie:
2 oua
1 praf de sare
4 linguri zahar
2 linguri ulei
esenta de vanilie
80 g faina
Sirop:
50 g zahar
300 ml apa
Crema cu ciocolata maro:
100 g ciocolata cu lapte
125 ml frisca Montare d'oro
125 g mascarpone
Crema cu zahar caramelizat si nuca:
100 g zahar
250 ml lapte
60 g faina
esenta de rom
50 g unt la temperatura camerei
60 g nuca macinata
Crema cu ciocolata alba:
100 g ciocolata alba
125 ml frisca Montare d'oro
125 g mascarpone
Pentru ornat:
250 ml frisca Montare d'oro
1 punga de fulgi indulciti (30 g)
1 om de zapada din ciocolata alba
cateva coacaze rosii
Diametru tava: 20 cm