Varza la gratar cu costita si vinete

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Varza la gratar cu costita si vinete

Se pun pe un gratar de teflon, costita feliata si vinetele taiate 1 cm. grosime. Se adauga putin cite putin ulei, functie de evolutia prepararii. Cind costita si vinetele sint rumenite pe ambele parti, se scot si se pun pe un platou. Se mai adauga ulei si se pune pe gratar varza feliata 1/2 cm.grosime. Se caleste pina devine rumena, apoi se adauga costita, rosiile, supco, piperul si putina boia.Se continua cam 5 minute, pina cind totul se omogenizeaza, toate ingredientele fiind cuprinse de un sos minunat obtinut.La final, totul se serveste cu vinetele la gratar.O reteta inedita si foarte gustoasa. Pofta buna.

Ingrediente Varza la gratar cu costita si vinete

1/2 varza marime medie

1/2 kg.costita porc cruda

2 buc. vinete

4-5 rosii decojite

crude sau de la borcan,ulei floarea soarelui

supco

piper macinat,putina boia rosie.

Categorii