2,090 Retete culinare de Fripturi

Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in v

Sandwich cu pastrama de vita

Sandwich cu pastrama de vita

Carnea de piept de vita se taie felii subtiri ca o pastrama. Intr-o tigaie unduiesc o ceapa pana se

Chisca umpluta cu crupe - Zona Moldova

Chisca umpluta cu crupe - Zona Moldova

Intestinul gros de la porc se curata foarte bine, se spala si se freaca cu sare si malai, apoi iar s

Pulpe de pui cu sos de ton, cartofi taranesti si salata de rosii

Pulpe de pui cu sos de ton, cartofi taranesti si salata de rosii

Pulpele de pui se clatesc in apa rece, se zvanta cu un prosop de bucatarie din hartie si se condimen

Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa

Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa

Este o reteta din Bucovina, cei ce au mancat asa ceva, nici pana acuma nu au uitat gustul si aroma d

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in

Copanele de pui cu orez cu ciuperci

Copanele de pui cu orez cu ciuperci

Se pun intr-o tava 2 linguri de ulei. Se adauga o ceapa tocata solzisori si 4 catei de usturoi. Se s

Pulpe de pui la tigaie

Pulpe de pui la tigaie

Se spala cartofii si se pun la fiert, in coaja. Dupa ce au fiert, se scurg de apa si se lasa sa se r

Rulouri de pui cu carnaciori

Rulouri de pui cu carnaciori

Se desfac pieptii de pui pentru a mari suprafata de lucru si se bat cu ciocanelul de snitele pentru

Rata gotica umpluta cu carnati afumati

Rata gotica umpluta cu carnati afumati

Se taie ratoiul cel mare din curte sau de la piata, dupa caz si se curata de pene in curtea casei, a

Stufat de iepure

Stufat de iepure

Se pun intr-un vas vinul, condimentele, sarea si carnea de iepure si se lasa peste noapte la macerat

Piept de rata gotica cu sos de afine

Piept de rata gotica cu sos de afine

Se cresteaza pieptul de rata pe partea cu pielea, se sareaza, se pipereaza si se pune in tigaia rece