Alouettes sans têtes

Alouettes sans têtes este un preparat din carne tradițional francez. Este făcută dintr-o combinație de felii subțiri de carne de vită, felii de prosciutto, pesmet, usturoi, șotă, pătrunjel, boia de ardei, morcovi, țelină, praz, ulei de măsline, vin alb, unt și roșii. Feliile de carne de vită sunt acoperite cu felii de prosciutto și o combinație de pesmet, usturoi, șotă, boia de ardei și pătrunjel. Se rulează și se leagă cu sfoară de bucătărie, apoi se rumenesc în ulei de măsline. Legumele se calesc si rulourile se pun inapoi in tigaie, urmate de vin si rosii. Vasul se fierbe cateva ore pana cand rulourile sunt complet fierte si sosul se ingroasa. Denumirea alouettes sans têtes înseamnă lacăte fără capete, referindu-se la aspectul vizual al felului de mâncare.

Origine: Franţa

Categorie: Fel de Vită

Taguri

Retete Alouettes sans têtes