Bayerisches Bier

Bavaria a fost o regiune importantă producătoare de bere de secole, iar toate berile bavareze sunt produse în conformitate cu Legea bavareză de puritate din 1516. Berile sunt făcute cu ingrediente de înaltă calitate, care sunt în mare parte din surse locale, iar calitatea berii și a componentelor este verificată continuu de institutele științifice. Astăzi, în Bavaria există peste 600 de fabrici de bere – aproape jumătate din toate fabricile de bere din Germania, iar în fiecare an, producătorii de bere bavarez produc peste 20 de milioane de hectolitri de bere. Stilurile care apar în regiune și care pot fi etichetate drept Bayerisches Bier includ: Schankbier, Hell/Lager, Pils, Export, Dunkel, Schwarzbier, Märzen/Festbier, Bock, Doppelbock, Weizenschankbier, Weizenbier, Kristallweizen, Rauchbier, Kellerbier/Zwickelbier , și Eisbier/Icebier.

Origine: Bavaria

Categorie: Bere

Taguri

Retete Bayerisches Bier