Beuschel

Beuschel este unul dintre clasicii bucătăriei austriece. Adesea comparat cu un raguut, acest fel de mâncare consistent este făcut cu organe, de obicei inimă și plămâni, și se servește într-un sos delicios, maro închis. De obicei, organele de vițel sunt folosite în vas, dar pot fi utilizate și alte animale sau organe. Datorită consistenței organelor, beuschel este un fel de mâncare care consumă timp, care se găsește numai în restaurantele austriece tradiționale și notabile. Chiar dacă se găsește în toate părțile Austriei, este de obicei asociat cu Viena și reprezintă un exemplu real al vechii bucătării vieneze. A devenit populară în secolul al XIX-lea, în timpul Imperiului Austriac, când organele de animale au fost introduse în meniurile numeroaselor restaurante vieneze de lux. Importanța sa a dispărut recent, dar pentru adevărații experți, este încă considerată o moștenire delicioasă a Imperiului Austriac. Pentru a obține o consistență cremoasă și blândă,

Origine: Viena

Categorie: Tocană

Taguri

Retete Beuschel