Chou farci

Chou farci este un fel de mâncare tradițional francez, care este deosebit de popular în zilele reci de iarnă. Este făcută dintr-o combinație de varză Savoy, grăsime de burtă de porc, carne de porc măcinată, slănină, ceapă, morcovi, ouă, bulion și ierburi precum arpagicul, busuioc și pătrunjel. Frunzele de varză se albesc, apoi se aranjează pe o farfurie și se umplu cu combinația de carne de porc și alte ingrediente. Odată asamblat, blatul este acoperit cu frunze de varză, iar felul de mâncare este apoi înfășurat în mod tradițional în grăsime caul și gătit. Dacă nu ai grăsime, vasul poate fi învelit în muselină, iar dacă nu ai timp să prepari umplutura, poți folosi în schimb carne de cârnați. Varza se servește de obicei în boluri, cu o parte din bulionul rămas și câțiva morcovi și ceapă fierte.

Origine: Franţa

Categorie: Mâncare cu carne măcinată

Taguri

Retete Chou farci