Presskopf

Presskopf wurst este o varietate de brânză germană care este făcută din diferite părți de animale, cum ar fi carnea de porc sau de vițel, șorică, slănină, inimă de porc și uneori sânge de porc sau carne de mușchi de porc. Amestecul de cârnați este în mod obișnuit aromatizat cu ingrediente precum usturoi, ceapă, piper, sare, nucșoară și zahăr și este de obicei umplut în înveliș pentru cârnați. Cuvântul presskopf înseamnă cap presat în germană și se referă la metoda de presare a cârnaților odată ce acesta a trecut prin procesul de opărire. Numele acestui cârnați gătiți variază de la o regiune la alta, cu presssack , presswurst și schwartenmagenfiind unele dintre variaţiile comune de nume. Wurst-ul Presskopf este de obicei savurat feliat subțire deasupra pâinii, uns cu muștar sau hrean sau aruncat cu ceapă crudă și vinegretă.

Origine: Bavaria

Categorie: Cârnat

Taguri

Retete Presskopf