Třeboňský kapr

Třeboňský kapreste un crap din specia de crap comun, crescut în iazurile cu pești din bazinul Třeboň, Aria peisagistică protejată Třeboňsko din Republica Cehă. Peștii au spatele verde închis, gri sau gri-albastru și burta alb-gălbuie. Corpul lor este caracterizat de un spate înalt și cresc până la o dimensiune de până la un metru, cu o greutate de 20 de kilograme. Cu toate acestea, ei sunt sacrificați la vârsta de trei sau patru ani, când greutatea lor variază între 1,20 și 3,20 kilograme. Carnea este de cea mai bună calitate și are un conținut destul de scăzut de grăsime. Gustul distinctiv si delicat, usor, untos al carnii este tipic pestelui crap datorita apei excelente, curate in care sunt crescuti si a suplimentelor formate din cereale. La vânzare, crapul poate fi proaspăt și refrigerat, congelat, afumat sau marinat. Pentru o adevărată experiență gourmet,

Origine: Boemia de Sud

Categorie: Crap

Taguri

Retete Třeboňský kapr