Atlas retete din Republica Cehă
Velikonoční beránek
Asociat exclusiv cu Paștele, acest tort tradițional ceh este preparat cu un aluat simplu pe bază de ...
Jidáše
Jidáše sau chifla de Iuda este o pâine tradițională de Paște cehă, care este modelată într-o frânghi...
Mazanec
Mazanec este o pâine tradițională dulce de Paște, preparată cu un aluat asemănător brioșului, îmbogă...
Vanočka
Pregătită în mod tradițional de Crăciun, vánočka este o pâine împletită asemănătoare brioșului, care...
Smaženice
Smaženice este un fel de mâncare cehă populară, constând din ciuperci tăiate cubulețe care sunt fier...
Vánoční cukroví
Grupul uriaș de prăjituri tradiționale cehe de Crăciun sunt unite sub numele vánoční cukroví. Constă...
Pernik
Deși numele pernik se poate referi la o prăjitură moale condimentată cu ghimbir, este folosit în mod...
Jitrnice
Jitrnice sunt unul dintre cei mai obișnuiți cârnați de porc din Republica Cehă. Deși există numeroas...
Utopenci
Utopenci este un fel de mâncare ceh popular, care este servit în mod obișnuit în pub-uri și baruri c...
Meruňkové knedlíky
Aceste găluște moi constau din caise întregi care sunt învelite într-un strat subțire de aluat dospi...
Bramborové šišky s mákem
Acest fel de mâncare cehă aromată constă din găluște de cartofi care sunt în mod tradițional pudrate...
Švestkové knedlíky
Unul dintre clasicii bucătăriei tradiționale cehe sunt aceste găluște cu prune dulci și suculente, c...