Ceafa de porc la gratar cu legume

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Ceafa de porc la gratar cu legume

Se spala feliile de gat, se sterge bine cu apa si se unge cu ulei, pe ambele parti si se asezoneaza dupa gust, apoi se lasa condimentele sa patrunda bine 30 de minute. Se pun feliile de gat pe gratarul incins si se lasa pe fiecare parte, 7-10 minute, in functie de grosimea feliilor si se stropesc din cand in cand cu bere. Pentru garnitură, tăiați varza julienne, morcovul și mărul, asezonați cu sare și piper și amestecați bine. Dacă doriți, puteți adăuga niște cartofi prăjiți în farfurie.

Ingrediente Ceafa de porc la gratar cu legume

ceafa de porc-cate 1 felie de portie

50 ml ulei

1 sticla cu bere

sare

piper

praf de usturoi

boia dulce

Pentru garnitura

1/2 varza proaspata

1 morcov

1 mar

sare

piper

Categorii