Ceafa la gratar cu legume

Timp de preparare o ora si 20 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Ceafa la gratar cu legume

Feliile de carne se ung cu ulei si cu mirodeniile preferate, eu am pus boia dulce, cimbru, sare si piper negru macinat si se asaza pe gratarul electric, lasandu-le sa se rumeneasca bine. Intre timp, se poate pregati garnitura. Amestecul de legume se rastoarna intr-o craticioara si se adauga peste el apa, cat sa-l acopere de grosimea a doua degete. Se adauga untul si uleiul, sare si delikat. Se lasa sa fiarba aprox 10 minute sau pana sunt gata (orezul s-a umflat). Eu am folosit amestec cu orez, mazare, ardei si porumb, care s-a fiert in aprox 10 minute, insa depinde de legumele de care dispune fiecare. Pofta Buna! Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/05/ceafa-la-gratar-cu-legume.html

Ingrediente Ceafa la gratar cu legume

5 felii de ceafa de porc

putin ulei pentru un

Condimente:

sare

piper negru macinat

cimbru

boia dulce

Pentru garnitura:

amestec de legume (cu orez

mazare

ardei si porumb)

100 g unt

2 linguri ulei

sare dupa gust

un varf de lingurita delikat

Categorii