Cotlet cu legume la gratar

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Cotlet cu legume la gratar

Cotletele de porc le ungem cu putin unt, le frecam cu sare, piper si cimbru. Le asezam intr-un bol si turnam peste ele vinul si usturoiul pisat, acoperim vasul si dam la frigider cateva ore. Legumele le curatam, dovleceii si rosiile le taiem rondele groase cam de 0.5cm, ardeii ii taiem fasii, iar ceapa pe jumatate. Asezam pe gratar legumele si cu o pensula le ungem cu ulei de masline pe fiecare parte. Intoarcem legumele de cateva ori, pana cand sunt patrunse, dar putin al dente :). Cand legumele sunt gata, le punem intr-un bol acoperit, le condimentam cu sare, piper si cimbru. Scoatem carnea de la frigider si o frigem pe gratar, cateva minute pe fiecare parte, pana este rumenita. Mai multe retete gustoase din Bucataria Furnicutilor gasiti aici.

Ingrediente Cotlet cu legume la gratar

500 g cotlet porc

2 ardei

2 dovlecei

2 rosii

1 ceapa (optional)

o bucatica mica de unt (optional)

4 linguri ulei de masline aromat

50 ml vin

2 catei usturoi

cimbru

sare

piper

Categorii