Friptura de miel cu cartofi marinata cu aparatul Food Saver

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Friptura de miel cu cartofi marinata cu aparatul Food Saver

Pulpa de miel se spala si se curata de impuritati. Se usuca cu prosoape absorbante. Se aplica ulei cu spray sau cu pensula, astfel incat condimentele sa adere pe pulpa. Se aplica amestecul de condimente pe ambele parti. Se pregateste aparatul Food Saver. Pulpa de miel se aseaza in caserola pentru marinare rapida, se inchide capacul si se intoarce butonul pe pozitia "inchis". Se ataseaza furtunul la caserola si la aparatul de vidat Food Saver si se videaza de 3 ori. Pulpa de miel se pune in tava unsa cu putin ulei si se da la cuptor. Se lasa in cuptor pentru 10 minute. Intre timp, se curata cartofii si se taie in bucati mari. Se adauga in tava, pe langa pulpa. Tava se acopera cu folie de aluminiu. Dupa aproximativ o ora (depinde si de marimea bucatii de carne), se ia folia de aluminiu. Friptura se mai tine vreo 10 minute sau pana cand se rumeneste carnea. Pofta buna!

Ingrediente Friptura de miel cu cartofi marinata cu aparatul Food Saver

1 pulpa de miel

2 linguri de amestec de condimente pentru friptura de miel

3-4 cartofi mari

Categorii