Gratar cu garnitura de cartofi copti

Timp de preparare o ora si 20 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Gratar cu garnitura de cartofi copti

Se fierb cativa cartofi in coaja, intr-o oala cu apa si putina sare. Cand sunt gata, curatati-le cu grija, feliati-le si asezati-le intr-o tava cu hartie de copt. Se unge cu unt si se presara condimentele: sare, piper, cimbru si adauga peste ele putina cascaval ras. Dam tava la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 30 de minute sau pana se rumeneste. Se prepara ceafa de porc: se unge fiecare bucata cu ulei si se asezoneaza dupa gust. Am ales sare, piper negru măcinat și cimbru. Gatiti carnea si cele mici pe gratarul electric pana se rumenesc bine. Cand sunt gata se aranjeaza pe fiecare farfurie carnea de porc, mititeii, cativa cartofi copti si se decoreaza cu frunze de ceapa verde tocate marunt. Poftă bună! Daca iti place reteta mea, o gasesti si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/05/gratar-cu-garnitura-de-cartofi-copti.html

Ingrediente Gratar cu garnitura de cartofi copti

4-5 felii ceafa de porc

8 mici

ulei

cativa cartofi

50 g unt

putin cascaval ra

Condimente:

sare

piper

cimbru

cateva frunze de ceapa verde

Categorii