Kebab de pui in stil mediteranean

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Kebab de pui in stil mediteranean

Taie pieptul de pui în bucăți de aproximativ 2 cm. Pregătește primele 4 kebab-uri, introducând o bucată de carne de pui pe țepușă, apoi o caisă uscată și continuând astfel până când țepușa este plină. Amestecă praful de curry, uleiul de susan și puțin ulei de măsline. Unge cu acest amestec kebaburile. Taie dovlecelul în felii subțiri. Pregăteşte restul de 4 kebab-uri, începând cu o bucată de pui, adăugând o felie de dovlecel și apoi o roșie Cherry până când țepușa este plină. Toacă mărunt cimbrul. Amestecă restul de ulei de măsline cu cimbrul tocat. Unge cu acest amestec kebaburile. Așează o tava de grătar pe grătar sau pe flacără, las-o să se încingă bine și așează kebaburile pe acesta. Întoarce-le la fiecare 2 minute până când puiul este gătit.

Ingrediente Kebab de pui in stil mediteranean

4 bucăți de piept de pui

1 dovlecel

12 roșii cherry

12 caise uscate

2 fire de cimbru

2 lingurițe de praf curry

1 linguriță de ulei de susan

2 lingurițe ulei de măsline

Categorii