Muschi in prapur de porc, pe gratar

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Muschi in prapur de porc, pe gratar

Se intinde putin muschiuletul cu un ciocan de snitele, apoi se condimenteaza cu un praf de sare, maghiran si piper. Se intinde o bucata potrivita de prapur (se tine inainte un pic in apa cu otet, apoi se clateste in mai multe ape reci), apoi se asaza jambonul, deasupra cascavalul si apoi muschiuletul, se impacheteaza in prapur si apoi se frige (de preferat pe gratarul cu carbuni) pe gratar, asezat intai cu partea unde am strans prapurele, partea muschiului de porc, apoi se intoarce cu partea unde este jambonul. Se serveste fierbinte, alaturi de o garnitura de orez sau legume trase la tigaie in unt. Pofta buna!

Ingrediente Muschi in prapur de porc, pe gratar

2 bucati muschiulet de porc

prapur de porc

2 felii de cascaval

2 fasii de jambon (sau sunca presata,sau muschiulet afumat)

sare

piper

maghiran

Categorii