Pastrama de oaie

Timp de preparare 20 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Pastrama de oaie

Tin sa va anunt ca sa obtineti o pastrama frageda, e bine sa o lasati la macerat, cel putin 24 ore si cel mult 48. Se taie carnea bucati potrivite de cca. un deget grosime. Intr-un vas se face marinada, se amesteca coriandrul, busuiocul, sare, piperul, cimbrul, ceapa taiata felii si usturoiul zdrobit. Se pune carnea se acopera vasul si se da la frigider. Daca marinada nu acopera toata carnea, trebuie ca dupa 12 ore sa amestecati prin carne. Se incinge gratarul si se pune bunatatea de carnita. Se rumeneste frumos pe ambele parti si se mananca pe loc :D alaturi de un mujdei cu rosii.

Ingrediente Pastrama de oaie

bucati carne de oaie( pulpa sau ce bucati aveti fara oase)

bere

coriandru macinat

usturoi

sare

piper

cimbru

busuoic verde daca aveti daca nu uscat

( nu am masurat cantitatile asa ca va sfatuiesc sa puneti cate putin din fiecare dupa ochi si gust)

ceapa

Categorii