Peste condimentat la gratar

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Peste condimentat la gratar

Pestele se decongeleaza, se spala, se curata, iar dupa scurgere, se sterge bine cu servetele de bucatarie, sa eliminam apa care ar putea sa lipeasca carnea de gratar. Se condimenteaza dupa gust, se pune pe gratarul bine incins, apoi se intoarce de pe o parte pe alta, o singura data. Intre timp, se face mujdeiul de usturoi (usturoiul pisat se freaca putin intr-un mojar cu ulei, sare, un strop de otet, apoi se adauga apa, cate putin pana iese o pasta albicioasa) si hamsiile se pregatesc intr-o tava tapetata cu hartie de copt. La fel ca la macrou, insa se maseaza in tava cu putin ulei de masline. Pofta mare!

Ingrediente Peste condimentat la gratar

3-4 portii peste macrou

hamsii

condimente

usturoi

ulei de masline

Categorii