Pulpe de pui dezosate cu marinada de sirop de curmale (silan) si chilly

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Pulpe de pui dezosate cu marinada de sirop de curmale (silan) si chilly

Maruntim usturoiul si il adaugam impreuna cu celelalte ingrediente intr-un castron. Amestecam pana obtinem o marinada omogena. Adaugam pulpele de pui dezosate, acoperim castronul cu capac sau film alimentara si le lasam in frigider pentru cel putin 3 ore. Se scoate carnea, se scurge putin si se poate pune pe gratar (caldura moderata), caci se fac destul de repede. Se poate servi cu sosuri gen tahini sau cu legume/salate dupa preferinta. Mai multe delicii interesante gasiti pe blogul www.furnicuta-boscodina.com.

Ingrediente Pulpe de pui dezosate cu marinada de sirop de curmale (silan) si chilly

(cantitatile sunt pentru 1/2 kg carne pulpe de pui dezosate )

2 linguri miere de curmale

100 ml vin rosu

1 lingura sos Tabasco

4 catei de usturoi

2 linguri ulei de masline

2 linguri sos de soia

sare

piper

Categorii