Abricots Rouges du Roussillon

Cultivate pentru prima dată în secolul al XVII-lea în Versailles și mai târziu în secolul al XIX-lea în munții Pirinei de Est, Abricots Rouges du Roussillon sunt caise mici, portocalii până la roșii, a căror culoare strălucitoare este un indicator clar că acest fruct conține, de asemenea, niveluri ridicate de beta-caroten. ca și alte ingrediente benefice pentru sănătate, cum ar fi potasiul, fibrele și vitaminele. Aceste caise extrem de aromate sunt o varietate endemică cu niveluri de aciditate destul de scăzute și o aromă delicată, parfumată. Datorită cantităților mari de soare, mai ales în timpul sezonului de coacere, caisele carnoase Roussillon sunt deosebit de suculente și dulci. Ele pot fi savurate în mai multe moduri: proaspete, uscate, confiate sau folosite pentru prepararea diverselor gemuri, tarte și produse de patiserie.

Origine: Pyrénées-Orientales

Categorie: Caisă

Taguri

Retete Abricots Rouges du Roussillon