Burgenländischer Krautstrudel

Burgenländischer krautstrudel este o varietate de ștrudel sărat din Burgenland, constând dintr-un aluat subțire de ștrudel umplut cu umplutură de varză. Umplutura este de obicei preparată cu o combinație de varză albă tocată fin, zahăr, grăsime, sare și condimente precum piper, chimen și nucșoară. Odată umplut, ștrudelul de varză se rulează, se unge cu spumă de ouă și se coace până se colorează frumos. Această specialitate se savurează de obicei caldă, adesea acoperită cu piper grunjoasă și pătrunjel tocat. Strudelurile umplute cu umplutură de varză - fie că sunt sărate sau dulci - fac parte din bucătăria tradițională din Europa Centrală și, prin urmare, numeroase variante ale acestei specialități pot fi găsite în alte părți ale Austriei, Ungariei, Croației și Germaniei.

Origine: Burgenland

Categorie: Produse de patiserie savuroasă

Taguri

Retete Burgenländischer Krautstrudel