Kürbis Suppe
Kürbis suppe sau supa de dovleac este un fel de mâncare simplu, tipic bucătăriei tradiționale din Burgenland. Supa este de obicei făcută cu pulpă de dovleac tăiată sau rasă, care este ușor sotă cu legume înainte de a fi fiertă în apă, bulion de pui sau bulion de vită până când toate ingredientele sunt fragede. Legumele tipice folosite în supă includ ceapa, usturoiul, cartofii, morcovii, prazul și țelina, în timp ce selecția de condimente și condimente include de obicei sare, piper, boia de ardei, nucșoară, chimen, mărar și oțet. Supa este de obicei îngroșată cu făină sau amidon de porumb și, odată gătită, este de obicei combinată cu smântână și piureată până când capătă o consistență netedă sau asemănătoare terciului. Un castron din această supă cremoasă de dovleac este de obicei savurat când este încă fierbinte ca aperitiv. Tradiţional,
Origine: Burgenland
Categorie: Supa de legume