Rheinisches Zuckerrübenkraut

Siropul de sfeclă de zahăr vândut sub numele Rheinisches Zuckerrübenkraut se referă la sucul concentrat, complet natural, de sfeclă de zahăr proaspăt recoltată din regiunea germană Renania-Palatinat. Se face fără utilizarea niciunui aditiv, pur și simplu prin reducerea sucului presat din pulpa de sfeclă fiartă. Cunoscut și sub denumirea de zuckerrübensirup sau zuckerrübensaft , acest sirop vâscos, maro închis, oferă o varietate de utilizări în gătit și coacere. Este savurat în principal sub formă de tartinat, sos sau chiar poate fi folosit pentru a aroma mâncăruri dulci și sărate, cum ar fi Kartoffelpuffer ( clatite de cartofi), Rheinischer Sauerbraten (friptură de vită) și Kräuterfrikadellen (ierburi, carne de porc și chiftele de vită).

Origine: Renania-Palatinat

Categorie: Sirop

Taguri

Retete Rheinisches Zuckerrübenkraut