Atlas retete din Aveyron
Marcillac
Marcillac este o denumire franțuzească situată în departamentul Aveyron, care produce vinuri roșii î...
Huile de noix du Périgord
Huile de noix du Périgord este un ulei de nucă virgin francez care este extras mecanic. Este origina...
Bleu des Causses
Bleu des Causses este o brânză albastră tradițională făcută din lapte de vacă nepasteurizat. Brânza ...
Lou Rocaillou
Lou Rocaillou este o brânză franceză provenită din Aveyron. Brânza este făcută din lapte crud de oai...
Pérail de Brebis
Pérail de Brebis este o brânză franceză care provine din Aveyron din regiunea Midi-Pyrénées. Brânza ...
L'Ecir de l'Aubrac
L'Ecir de l'Aubrac este o brânză franceză originară din platoul Aveyron. Brânza este făcută cu lapte...
Cazelle de Saint Affrique
Cazelle de Saint Affrique este o brânză din lapte de oaie originară din Aveyron din regiunea Midi-Py...
Agneau de l'Aveyron
Agneau de l'Aveyron este carne de la miei tineri care cântăresc în medie 17 kilograme, născuți și cr...
Veau d'Aveyron et du Ségala
Veau d'Aveyron et du Ségala este carne de vițel proaspătă de la viței tineri care sunt sacrificați î...
Salata Aveyronnaise
Această salată clasică de sud-vest franceză este făcută cu bacon și brânză Roquefort ca ingrediente ...