Agneau de l'Aveyron

Agneau de l'Aveyron este carne de la miei tineri care cântăresc în medie 17 kilograme, născuți și crescuti în regiunea Aveyron din Franța. Mieii provin dintr-o rasă locală de oi numită Lacaune, care este crescută în mod tradițional în stâne. De asemenea, rasa Lacaune dă laptele necesar pentru a produce celebra brânză Roquefort. Carnea este roz-roz, fragedă, suculentă și atât de gustoasă, ceea ce o face suficient de populară pentru a avea chiar și propriul club de fani care cuprinde aproximativ treizeci de bucătari francezi. Încercați-o prăjită cu nucă și ulei de trufe sau în tocănițe de primăvară pentru cea mai bună experiență.

Origine: Aveyron

Categorie: miel

Taguri

Retete Agneau de l'Aveyron

Budincă cu nuca de cocos și sos de ciocolată - Rețeta delicioasă fără făină

Budincă cu nuca de cocos și sos de ciocolată - Rețeta delicioasă fără făină

Budincă cu nuca de cocos și sos de ciocolată - Rețeta delicioasă fără făină - Cum se prepara Budinca

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă - Cum se prepara Pui cu sp

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă - Cum se prepara acest

Mâncare de spanac cu ouă - Rețeta simplă și gustoasă

Mâncare de spanac cu ouă - Rețeta simplă și gustoasă

Reteta culinara Mâncare de spanac cu ouă - Rețeta simplă și gustoasă din categoria Mancaruri de legu

Friptură de miel la tavă - Rețeta tradițională savuroasă pentru Paști

Friptură de miel la tavă - Rețeta tradițională savuroasă pentru Paști

Reteta culinara Friptură de miel la tavă - Rețeta tradițională savuroasă pentru Paști din categoria

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios - Cum se prepara acest Borș de spanac dr

Prăjitură de morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

Prăjitură de morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

Reteta culinara Prăjitură de morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos din categoria Prajituri. Cum

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut - Cum se prepara Friptură de pui cu leu