Cazelle de Saint Affrique

Cazelle de Saint Affrique este o brânză din lapte de oaie originară din Aveyron din regiunea Midi-Pyrénées din Franța. Brânza este modelată în cilindri mici și are o coajă șifonată caracteristică. Cuvântul cazelle din numele său se referă la colibele de piatră ale păstorului găsite în întreaga regiune. Odată tăiată, coaja alb-aurie se prăbușește într-o decadență untoasă, cu arome de nuci, pământești și acidulate și note de fân și ierburi de câmp. Textura acestei brânzeturi este densă, gelatinoasă, netedă și ușor mestecată, dar dacă mâncați coaja, așteptați-vă la o aromă ușor amară.

Origine: Aveyron

Categorie: Brânză

Taguri

Retete Cazelle de Saint Affrique

Budincă cu nuca de cocos și sos de ciocolată - Rețeta delicioasă fără făină

Budincă cu nuca de cocos și sos de ciocolată - Rețeta delicioasă fără făină

Budincă cu nuca de cocos și sos de ciocolată - Rețeta delicioasă fără făină - Cum se prepara Budinca

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă - Cum se prepara Pui cu sp

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă - Cum se prepara acest

Mâncare de spanac cu ouă - Rețeta simplă și gustoasă

Mâncare de spanac cu ouă - Rețeta simplă și gustoasă

Reteta culinara Mâncare de spanac cu ouă - Rețeta simplă și gustoasă din categoria Mancaruri de legu

Friptură de miel la tavă - Rețeta tradițională savuroasă pentru Paști

Friptură de miel la tavă - Rețeta tradițională savuroasă pentru Paști

Reteta culinara Friptură de miel la tavă - Rețeta tradițională savuroasă pentru Paști din categoria

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios - Cum se prepara acest Borș de spanac dr

Prăjitură de morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

Prăjitură de morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

Reteta culinara Prăjitură de morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos din categoria Prajituri. Cum

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut - Cum se prepara Friptură de pui cu leu