Atlas retete din Franţa
Triplu sec
Triple sec este un termen francez pentru lichiorurile clare, cu aromă de portocale. Sunt distilate î...
Grand Marnier
Creat în 1880 de Louis Alexandre Marnier Lapostolle, Grand Marnier Cordon Rouge (lit. panglică roși...
Cremă de cacao
Crème de cacao este un lichior preparat din boabe de cacao. În funcție de tipul de producție, poate ...
Crème de noyaux
Crème de noyaux este un lichior francez distilat dintr-un macerat de alcool și sâmburi de caise, cir...
Anisette
Anisette , anason sau pur și simplu anason este un termen care cuprinde diverse lichioruri pe bază d...
Passoã
Passoã este un lichior de fructul pasiunii care este produs în Franța cu fructul pasiunii provenit d...
Parfait Amour
Parfait amour este un lichior floral în stil francez. Se face de obicei cu violete și trandafiri, în...
St-Germain
St-Germaineste un lichior francez de flori de soc care a fost introdus pentru prima dată în 2007. Es...
Kir Royale
Kir Royale este un cocktail francez format din crème de cassis și șampanie. Este o versiune modernă ...
Kir
Un cocktail preparat cu lichior de coacăze negre (de obicei, crème de cassis) și vin alb este cunosc...
Conexiunea franceză
French Connection este un cocktail francez clasic realizat dintr-o combinație de doar două ingredien...
La Tour Eiffel
La Tour Eiffeleste un cocktail american care a fost inspirat de Sazerac. Combină coniac, absint, Coi...