Atlas retete din Franţa
Perroquet
Perroquet este o băutură mixtă tradițională franceză, făcută cu o combinație de pastis, sirop de men...
rosii
Tomate este un cocktail franțuzesc făcut cu o combinație de pastis, sirop de grenadine și apă rece. ...
Feuille Morte
Servit de obicei într-un pahar Collins, Feuille Morte este un cocktail franțuzesc făcut cu o combina...
Rourou
Rourou este un cocktail francez realizat cu o combinație de pastis și sirop de căpșuni. Pentru a-l p...
Kir Bianco
Aperitivul cunoscut sub numele de Kir bianco este o versiune modernă a Kir făcută cu creme de cassis...
Kir Imperial
Kir Impérial este o versiune modernă a lui Kir Royale. Cocktailul este făcut cu șampanie și lichior ...
Pernod
Pernod este cel mai vechi spirt francez pe bază de anason. A fost produs pentru prima dată în 1805 ș...
Dubonnet
Dubonnet este un aperitiv francez pe bază de chinină care a fost creat în 1846 de Sir Joseph Dubonne...
Presa franceza
presa francezaeste un vas de bere și o tehnică de preparare constând dintr-o sticlă în formă de cili...
Cafea cu lapte
Deși este adesea comparată cu alte variante europene, în special cu cafea latte italiană pe bază de ...
Sirop de Orgeat
Orgeat este un sirop de migdale în stil francez, care este cel mai bine cunoscut pentru utilizarea s...
Quatre épices
Quatre épices este un amestec de condimente tradițional francez care este folosit pentru a asezona ș...