Atlas retete din Franţa

Homar la Americaine

Homarul a l'Americaine este un fel de mâncare tradițional francez, cu multe variante și ingrediente ...

Thermidor de homar

Homarul extravagant Thermidor este un preparat clasic francez. Făcut din carne de homar care este so...

Sole beurre blanc

Sole beurre blanc este un fel de mâncare tradițional franțuzesc preparat cu limbă de pește ca ingred...

Sole meunière

Acest preparat clasic francez de fructe de mare este preparat cu file de limbă care sunt ușor pane î...

Canard aux cerises

Canard aux cerises este un fel de mâncare tradițional francez făcut cu rață și vișine ca ingrediente...

Canard à l'orange

Canard à l'orange este un preparat tradițional francez în care o rață este prăjită, apoi servită cu ...

Magret de canard

Acest fel de mâncare din piept de rață prăjit cu fulger datează de la sfârșitul anilor 1950, când bu...

Poulet au vinaigre

Poulet au vinaigre este un clasic tradițional de bistro francez format din pui într-un sos cremos de...

Soufflé au poulet

Un sufleu clasic de carne cunoscut sub numele de soufflé au poulet este făcut cu un amestec cremos d...

Steak au poivre

Steak au poivre este un fel de mâncare franțuzesc constând dintr-o friptură de vită acoperită cu boa...

Châteaubriand

Contrar credinței populare, cuvântul Châteaubriand nu se referă doar la o bucată de carne de vită, c...

Alouettes sans têtes

Alouettes sans têtes este un preparat din carne tradițional francez. Este făcută dintr-o combinație ...