Atlas retete din Saxonia Inferioară
Mostviertler Birnmost
Mostviertler Birnmost este un soi austriac de pere, produs prin fermentarea în butoi a sucului obțin...
Waldviertler Graumohn
Deoarece clima din districtul dens împădurit din nord-vestul Austriei Inferioare este ideală pentru ...
Mohnzelten
Mohnzelten este numele unui produs de patiserie dulce austriac care este o specialitate a regiunii W...
Mohnnudeln
Mohnnudeln este un fel principal dulce compus din găluște groase de cartofi și semințe de mac măcina...
Lausitzer Leinöl
După cum sugerează și numele, uleiul de in Lausitz provine din Oberlausitz, o regiune care se întind...
Oberlausitzer Biokarpfen
Crapii din regiunea Oberlausitz sunt printre cei mai ecologici pești de apă dulce de crescătorie. Ia...
Schlesisches Himmelreich
Schlesisches Himmelreich sau raiul Silezian este un fel de mâncare tradițional german originar din S...
Quarkkeulchen
Originar din Saxonia, quarkkeulchen se face prin combinarea quark, piure de cartofi, ouă, făină și l...
Eierschecke
Acest desert de specialitate din Saxonia este un tort format din trei straturi individuale. Aluatul ...
Stollen
Stollen este unul dintre clasicii germani de Crăciun. Această pâine bogată cu fructe este preparată ...
Bregenwurst
Bregenwurst este un cârnați tradițional german originar din Saxonia Inferioară și Saxonia-Anhalt. Câ...