Atlas retete
Levengi
Levengi este o umplutură tradițională azeră făcută cu nuci, ceapă și fructe uscate, cum ar fi stafid...
Serdakh
Serdakh este un fel de mâncare vegetarian tradițional originar din Lankaran din Azerbaidjan. Mâncare...
Absheron Sofran
Acest soi de șofran este cultivat exclusiv în Peninsula Absheron din Azerbaidjan de mai bine de o mi...
Domates dolmasi
Domates dolmasi este un preparat tradițional turcesc, popular și în Azerbaidjan. Constă din roșii um...
Çoban salatası
Çoban salatası sau salata ciobanului este o salata traditionala turceasca care se gaseste in toata t...
Ovdukh
Ovdukh este o supă rece răcoritoare din Azerbaidjan, făcută cu iaurt, apă, castraveți și ceapă de pr...
Tava kebab
Tava kebab este o varietate azeră a felului de mâncare din carne faimos în întreaga lume, făcută cu ...
Lyulya kebab
Lyulya kebab este un soi unic de kebab popular în toată regiunea Caucazului. De obicei, constă din m...
Yarpaq dolması
Mâncarea națională a Azerbaidjanului se numește yarpaq dolmasi, o masă savuroasă constând din frunze...
Kufta bozbash
Kufta bozbash este o supă tradițională de chiftele azeră. Esența acestei supe este în aroma köfte (c...
Baliq kebab
Baliq este un kebab popular din Azerbaidjan, care constă din orice pește ferm și bogat care este mar...
Kurka levengi
Kurka levengi este un fel de mâncare tradițional de pui originar din Azerbaidjan. Mâncarea este de o...