Atlas retete
Galettes Campinoises
Cunoscute și sub denumirea de Kempense galetten , aceste vafe aromate sunt mai ales populare în Belg...
Krambambula
Krambambula este un cocktail din Belarus preparat cu o combinație de vin roșu și diferite tipuri de ...
Khaladnik
Khaladnik este o supă rece de sfeclă care a fost un aliment de bază al bucătăriei din Belarus încă d...
Draniki
Draniki este cel mai tipic fel de mâncare din Belarus. Aceste clătite de cartofi sunt făcute cu o co...
Vereshchaka
Vereshchaka este o tocană tradițională din Belarus, care a fost preparată cel puțin de la mijlocul s...
Machanka
Machanka este o tocană din Belarus făcută dintr-o combinație de carne de porc, smântână, făină și su...
Pyachysta
Pyachysta este un fel de mâncare tradițional din Belarus, care este pregătit cu ocazia sărbătorilor ...
Lazanki
Lazanki este numele belarus și polonez folosit pentru un tip de paste și felul de mâncare eponim. Al...
Poliŭka
Poliŭka este termenul general pentru supele tradiționale în Belarus. Cuvântul supă a fost împrumutat...
Piti
Când căutați bucătăria autentică și tradițională azeră, piti este, fără îndoială, primul fel de mânc...
Levengi
Levengi este o umplutură tradițională azeră făcută cu nuci, ceapă și fructe uscate, cum ar fi stafid...
Serdakh
Serdakh este un fel de mâncare vegetarian tradițional originar din Lankaran din Azerbaidjan. Mâncare...