• Prajituri
  • Salate
  • Aperitive / Garnituri
  • Mancaruri cu carne
  • Aperitive
  • Mancaruri cu legume si zarzavaturi
  • Mancaruri de post
  • Felul Principal
  • Ciorbe
  • Dulciuri diverse
ReteteAZ.ro
  • Prajituri (19821)
  • Salate (12638)
  • Aperitive / Garnituri (10424)
  • Mancaruri cu carne (8397)
  • Aperitive (6486)
  • Mancaruri cu legume si zarzavaturi (3741)
  • Mancaruri de post (3522)
  • Felul Principal (2975)
  • Ciorbe (2488)
  • Dulciuri diverse (2373)
  • Franţa (205)
  • Anglia (112)
  • România (90)
  • Germania (79)
  • Danemarca (74)
  • Republica Cehă (70)
  • Etiopia (42)
  • Georgia (42)
  • Bavaria (41)
  • Finlanda (37)
Contact
  1. ReteteAZ.ro
  2. Atlas retete
  3. Franţa
  4. Canape indiene

Canape indiene

Când faceți tartine indiene, primul pas este să prăjiți cercuri de pâine în unt și apoi să le acoperiți cu șuncă la ghiveci și chutney. Odată asamblate, aceste tartine exotice sunt acoperite cu parmezan și coapte la cuptor până când brânza se rumenește ușor.

Origine: Franţa

Categorie: Aperitiv

Taguri

tartine aperitiv paine unt sunca carne chutney parmezan branza Franta

Retete Canape indiene

Desert mini indiene cu frisca

Desert mini indiene cu frisca

Prajituri

Reteta culinara din categoria Prajituri. Cum sa faci Desert mini indiene cu frisca

Mini indiene cu frisca

Mini indiene cu frisca

Prajituri

Reteta culinara Mini indiene cu frisca din categoria Prajituri. Cum sa faci Mini indiene cu frisca

Jumari dulci indiene

Jumari dulci indiene

Aperitive

Se bat ouale si se pun intr-o tigaie cu ulei incins, pe foc mic. Se amesteca mereu pentru a obtine j

Indiene

Indiene

Dulciuri diverse

Cojile-mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana ce devine o bezea lu

Desert Indiene

Desert Indiene

Dulciuri

Reteta culinara din categoria Dulciuri. Cum sa faci Desert Indiene

Desert Indiene

Desert Indiene

Dulciuri

Reteta culinara din categoria Dulciuri. Cum sa faci Desert Indiene

Samosas (portofele indiene)

Samosas (portofele indiene)

Felul Principal

Faina se amesteca cu sarea intr-un bol. Se adauga untul taiat bucati si se faramiteaza.Se incorporea

Samosas (portofele indiene)

Samosas (portofele indiene)

Felul Principal

Faina se amesteca cu sarea intr-un bol. Se adauga untul taiat bucati si se faramiteaza.Se incorporea

Triplu sec

Triple sec este un termen francez pentru lichiorurile clare, cu aromă de portocale. Sunt distilate î...

Grand Marnier

Creat în 1880 de Louis Alexandre Marnier Lapostolle, Grand Marnier Cordon Rouge (lit. panglică roși...

Cremă de cacao

Crème de cacao este un lichior preparat din boabe de cacao. În funcție de tipul de producție, poate ...

Crème de noyaux

Crème de noyaux este un lichior francez distilat dintr-un macerat de alcool și sâmburi de caise, cir...

Anisette

Anisette , anason sau pur și simplu anason este un termen care cuprinde diverse lichioruri pe bază d...

Passoã

Passoã este un lichior de fructul pasiunii care este produs în Franța cu fructul pasiunii provenit d...

Parfait Amour

Parfait amour este un lichior floral în stil francez. Se face de obicei cu violete și trandafiri, în...

St-Germain

St-Germaineste un lichior francez de flori de soc care a fost introdus pentru prima dată în 2007. Es...

© 2021 ReteteAZ.ro
  1. Filme 2023