Knack d'Alsace
Knack d'Alsace sunt cârnați gătiți și afumati, făcuți din carne de porc și vită, deci au o culoare roz mai închis decât faimoșii Frankfurters . Cârnații sunt produși în regiunea franceză Alsacia. Numele lor unic provine de la sunetul pe care îl scot atunci când sunt mușcați ( knack ). Carnea de porc și de vită sunt transformate într-o pastă și amestecate cu zahăr, gheață pisată, sare, plasmă, băuturi spirtoase, condimente, arome și aditivi naturali înainte de a fi introduse în cojile de oaie. Procesul de afumare se face exclusiv pe lemn de fag. Cârnații au o textură tare, crocantă și o aromă delicată, afumată și cărnoasă. În mod tradițional, acestea sunt servite în perechi pe farfurii de hârtie, însoțite de cartofi fierți, muștar și varză murată.
Origine: Alsacia
Categorie: Cârnat