Măsline Cassées de la Vallée des Baux de Provence

Măsline cassées de la Vallee des Baux de Provence sunt rupte, masline verzi din Salonenque sau Béruguette soiuri care au o viață scăzută raft, și sunt aromatizate cu fenicul. Măslinele sunt produse în regiunea franceză Bouches-du-Rhône încă din secolul al XVIII-lea. Deoarece sunt un produs timpuriu și sunt primele măsline de masă care ajung la consumatori în octombrie și începutul lunii noiembrie, sunt așteptate cu entuziasm în fiecare an. Se rup mecanic și se lasă să-și piardă amărăciunea, se spală cu apă, se pun într-o soluție de saramură și se asezonează cu semințe de fenicul, flori și tulpini. Gustul este untos cu o tentă de migdale, în timp ce gustul de fenicul este de asemenea predominant, iar carnea lor este solidă.

Origine: Bouches-du-Rhône

Categorie: măsline

Taguri

Retete Măsline Cassées de la Vallée des Baux de Provence