Mielul Țării de Vest

Mielul West Country este carne proaspătă care este născută și crescută în zona West Country din Anglia. Poate fi vândut ca o carcasă întreagă, bucăți fine sau părți de miel și se potrivește bine cu ierburi, măsline, cartofi și cu salsa. Deși trebuie să fie născut și crescut în zona West Country, poate fi sacrificat în altă parte. Mieii se hrănesc cu o dietă specifică pe bază de iarbă, ceea ce face ca carnea să fie unică prin compoziția sa musculară bună. Un miel nu trebuie să aibă peste un an la momentul sacrificării, iar carnea este plină de acizi grași benefici și vitamina E, printre altele. Este bogat aromată, grăsimea este de culoare albă până la crem, iar culoarea cărnii variază de la roz la roșu închis (cu cât carnea este mai matură, cu atât devine mai închisă la culoare roșu). Produsul finit trebuie să cântărească între 9 kg și 26 kg greutate moartă.

Origine: Sud-Vestul Angliei

Categorie: miel

Taguri

Retete Mielul Țării de Vest