Atlas retete din Île-de-France
Sultsina
Sultsina este o delicatesă finlandeză care provine din Karelia de Nord, care este cel mai bine descr...
Karjalanpaisti
Karjalanpaisti este o tocană tradițională finlandeză constând din bucăți de porc, vită și oaie, cu a...
Ruislimppu
Ruislimppu este o pâine integrală de secară care este preparată în mod tradițional în estul Finlande...
Limppu
Limppu este o pâine tradițională finlandeză de secară, cu un aspect întunecat, aromă acru și o textu...
Pyttipanna
Considerat inițial ca un fel de mâncare simplu asamblat din resturi disponibile, acest haș rustic es...
Kringle
Inițial o creație a călugărilor romano-catolici, iar acum popular la nivel internațional, kringleest...
Gravlax
Gravlax este un preparat scandinav format din somon crud, curat cu sare, care este asezonat în mod t...
Cabernet Moravia
Cabernet Moravia este un struguri hibrid din Republica Cehă care a fost creat prin încrucișarea soiu...
Muškát moravský
Moscatul Moravian este un soi de struguri cehi care a fost creat prin încrucișarea Muscat Ottonel și...
Pálava
Pálavaeste un soi de struguri cehi care a fost creat ca o încrucișare între Müller Thurgau și Gewürz...
Pohořelický kapr
Pohořelický kapr este un pește cu o capacitate de creștere excelentă, spate înalt și cap mic, produs...
Třeboňský kapr
Třeboňský kapreste un crap din specia de crap comun, crescut în iazurile cu pești din bazinul Třeboň...