Atlas retete din Île-de-France
Pohořelický kapr
Pohořelický kapr este un pește cu o capacitate de creștere excelentă, spate înalt și cap mic, produs...
Třeboňský kapr
Třeboňský kapreste un crap din specia de crap comun, crescut în iazurile cu pești din bazinul Třeboň...
Jihočeská Zlatá Niva
Jihočeská Zlatá Niva este o brânză albastră produsă în regiunea Boemia de Sud din Republica Cehă din...
Jihočeská Niva
Jihočeská Niva este o brânză albastră din lapte de vacă, produsă în regiunea Boemia de Sud din Repub...
Chelčicko - Lhenické Ovoce
Chelčicko - Lhenické ovoce este o varietate de fructe cultivate și recoltate din livezile care se în...
Párek v rohlíku
Párek v rohlíku este un fel de mâncare cehă care constă din cârnați parek mici serviți în chifle. În...
Kulajda
Kulajda cehă este o supă cremoasă de mărar cu un roux făinoasă care acționează ca bază. Se crede că ...
Krpice
Krpice sau flekice este un soi de paste croate care are formă dreptunghiuri sau pătrate mici. Pastel...
Zagorski puran
Curcanul Zagorje este o rasă tradițională de curcan care a fost crescută în mod tradițional la ferme...
Patka s mlincima
Patka s mlincima este o specialitate originară din părțile de nord ale Croației, în special din regi...
Kotlet s trsja
Kotlet s trsja este un preparat croat care este deosebit de popular în regiunile Međimurje și Podrav...
Bucnica
Bučnica este un produs de patiserie sau ștrudel croat reconfortant, făcut cu straturi de aluat subți...