Atlas retete din Dordogne
Saussignac
Saussignaceste o denumire franceză pentru vinurile de desert produse din struguri Muscadelle, Sauvig...
Chapon du Périgord
Chapon du Périgord este o pasăre mascul care aparține unei varietăți de pui cu creștere lentă din co...
Trufa Neagra Périgord
Denumite după regiunea Périgord francez, aceste trufe negre cresc cuibărite în rădăcinile de alun și...
Fraise du Périgord
Fraise du Périgord sunt căpșuni cultivate pe câmpuri deschise și dealuri pline de castani, în regiun...
Margotin
Margotin este o brânză tradițională franceză care provine din Perigord. Brânza este făcută dintr-o c...
Trappe d'Echourgnac
Trappe d'Echourgnac este o brânză franceză produsă în Dordogne la Abbaye Notre-Dame de Bonne Espéran...
Polarde du Périgord
Poularde du Périgord este o varietate de găină tânără îngrășată, cu mușchi bine dezvoltați marmorați...
Poulet du Périgord
Poulet du Périgord este o rasă de pui cu creștere lentă din regiunea Périgord din colțul de sud-vest...
Agneau du Périgord
Agneau du Périgordeste carnea proaspătă de miel de la miei tăiați între 80 și 180 de zile și cu o gr...
Sobronade
Sobronade este o supă tradițională franceză originară din Périgord. Deși este privit ca o supă, felu...