

Retete

Desert crochete/gogosi africane-du Mboa ou Chin Chin
Reteta culinara Desert crochete/gogosi africane-du Mboa ou Chin Chin din categoria Dulciuri. Specifi

Supa crema Du Barry
Reteta culinara Supa crema Du Barry din categoria Supe. Specific Franta. Cum sa faci Supa crema Du B

Salade Composee du Lys-de-Mer (Carte Regala de Bucate)
Reteta culinara Salade Composee du Lys-de-Mer (Carte Regala de Bucate) din categoria Salate. Cum sa

Salade Composee Du << Lys-De-Mer >>( salata multicolora de vara)
Reteta culinara Salade Composee Du << Lys-De-Mer >>(salata multicolora de vara) din categoria Salate

Gateau du chocholat
Topim ciocolata amara.Intre timp separam albusurile de galbenusuri; Incalzim smantana lichida cu lap

salata du pui cu ciuperci
Se fierb pieptul de pui si ciupercile separat. Se taie cubulete.Se rade telina Se amesteca toate cu
Saussignac
Saussignaceste o denumire franceză pentru vinurile de desert produse din struguri Muscadelle, Sauvig...
Trufa Neagra Périgord
Denumite după regiunea Périgord francez, aceste trufe negre cresc cuibărite în rădăcinile de alun și...
Fraise du Périgord
Fraise du Périgord sunt căpșuni cultivate pe câmpuri deschise și dealuri pline de castani, în regiun...
Margotin
Margotin este o brânză tradițională franceză care provine din Perigord. Brânza este făcută dintr-o c...
Trappe d'Echourgnac
Trappe d'Echourgnac este o brânză franceză produsă în Dordogne la Abbaye Notre-Dame de Bonne Espéran...
Polarde du Périgord
Poularde du Périgord este o varietate de găină tânără îngrășată, cu mușchi bine dezvoltați marmorați...
Poulet du Périgord
Poulet du Périgord este o rasă de pui cu creștere lentă din regiunea Périgord din colțul de sud-vest...
Agneau du Périgord
Agneau du Périgordeste carnea proaspătă de miel de la miei tăiați între 80 și 180 de zile și cu o gr...