Agneau du Périgord

Agneau du Périgordeste carnea proaspătă de miel de la miei tăiați între 80 și 180 de zile și cu o greutate între 15 și 21 de kilograme. Ei sunt născuți și crescuți în regiunile Dordogne, Corréze, Lot și Lot et Garonne din Franța. Animalele se hrănesc cu laptele mamei timp de cel puțin 60 de zile, după care sunt hrănite cu cereale și furaje locale. Ca urmare a creșterii și hrănirii lor, carnea are un gust echilibrat, delicat, nu prea puternic, o culoare roz deschis și o acoperire subțire de grăsime albă, fermă, de înaltă calitate, care produce topitură în gură. calitatile carnii. Producătorii trec prin proceduri la standarde înalte pentru a asigura cea mai bună calitate a cărnii, scurtând timpul dintre exploatație și abator la mai puțin de opt ore, pentru a reduce stresul pentru miei. Foarte lăudat pentru gustul său echilibrat,

Origine: Dordogne

Categorie: miel

Taguri

Retete Agneau du Périgord