Atlas retete din Osetia de Sud
Sultsina
Sultsina este o delicatesă finlandeză care provine din Karelia de Nord, care este cel mai bine descr...
Karjalanpaisti
Karjalanpaisti este o tocană tradițională finlandeză constând din bucăți de porc, vită și oaie, cu a...
Ruislimppu
Ruislimppu este o pâine integrală de secară care este preparată în mod tradițional în estul Finlande...
Limppu
Limppu este o pâine tradițională finlandeză de secară, cu un aspect întunecat, aromă acru și o textu...
Pyttipanna
Considerat inițial ca un fel de mâncare simplu asamblat din resturi disponibile, acest haș rustic es...
Kringle
Inițial o creație a călugărilor romano-catolici, iar acum popular la nivel internațional, kringleest...
Gravlax
Gravlax este un preparat scandinav format din somon crud, curat cu sare, care este asezonat în mod t...
Mielul Țării de Vest
Mielul West Country este carne proaspătă care este născută și crescută în zona West Country din Angl...
Carne de vită din Țara de Vest
Carnea de vită West Country este carne proaspătă vândută sub formă de carcase întregi, bucăți sau pă...
Cabernet Moravia
Cabernet Moravia este un struguri hibrid din Republica Cehă care a fost creat prin încrucișarea soiu...
Muškát moravský
Moscatul Moravian este un soi de struguri cehi care a fost creat prin încrucișarea Muscat Ottonel și...
Pálava
Pálavaeste un soi de struguri cehi care a fost creat ca o încrucișare între Müller Thurgau și Gewürz...